S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

info@svetpristroju.cz   +421 918 974 970                 Zboží SKLADEM expedujeme ihned - Bezplatné vrácení – Využijte náš aktuální slevový kód „SLEVA5“


Úvod » KUCH. SPOTŘEBIČE » Zpracování potravin » Příslušenství » Ritter 556.120 nůž s elektrolyticky leštěným povrchem zoubkovaný


        

Ritter 556.120 nůž s elektrolyticky leštěným povrchem zoubkovaný

skladem

 

Hlídací pes

Dlouhodobě výhodná cena

Skladem: 1 ks
Dostupnost: Skladem - odeslání do 24 hod v prac. dny (Doba dodání níže je nejpravděpodobnější, ne garantovaná)
Doba dodání Zboží Vám můžeme doručit již 30.12.2024 do 17:00.
Stačí, když zboží objednáte nejpozději do 23.12.2024 10:00
Číslo produktu: vpr556.120
Záruka (i pro IČO): 24 měsíců
Fakturace bez DPH: platí jen pro české plátce DPH
EAN kód: 4004822460673
Naše cena vč.RP bez DPH : 1 302 Kč
Naše cena vč.RP s DPH (21 %):
1 575 Kč

do košíku:
  ks  

Popis produktu:

Nůž s elektrolyticky leštěným povrchem zoubkovaný pro kráječe Ritter amido3, sinus5, inteso4, contura3, sono5, solida4. 

Tento nůž se doporučuje k použití jakéhokoli druhu. Zoubkovaným nožem lze krájet tvrdá i měkká jídla na chutné plátky. Tento nůž vyrobený z nerezavějící oceli byl elektrolyticky leštěn speciálním postupem, výsledkem čehož je extrémně hladký povrch a rovnoměrné krájení. Nůž lze snáze vyčistit a navíc získává elegantní vzhled vysokého lesku. 

Při objednávce prosím dbejte na tvar nože a barvu ozubeného kolečka, jelikož na kráječe se vejdou jen ty správné nože. Tvar původního nože a barva původního hnacího kolečka musí odpovídat tvaru a barvě nově objednaného.

Výrobce: Ritter
Záruka (i pro IČO): 24 měsíců
Model nebo MPN: 556.120
Hmotnost / váha (netto): 0,350 kg

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Jak zjistit, že už je čas odvézt kvas do pálenice

17.03.2022

Před odvozem kvasu do pálenice zjistěte pomocí refraktometru, zda proces kvašení proběhl korektně a zda...

Měření cukernatosti kvasu refraktometrem se stupnicí °Bx

16.03.2022

Množství čisté sacharózy v kvasu je důležitým indikátorem připravenosti kvasu na vypálení. Zjistěte,...

10 jednoduchých triků, jak otestovat kvalitu medu

16.03.2021

Med je už celá tisíciletí vyhledávanou složkou potravy člověka, přírodním léčivem, kosmetickým...

Jak jednoduše zjistit obsah vody v medu

16.03.2021

Kvalitní přírodní neupravený med obsahuje určité množství vody, které závisí hlavně na tom, z které rostliny...

 

OWFlMzh
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: