S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

info@svetpristroju.cz   +421 918 974 970                 Zboží SKLADEM expedujeme ihned - Bezplatné vrácení – Využijte náš aktuální slevový kód „SLEVA5“



        

YH Refraktometr RHB0-90ATC

3 roky záruka, 0-90% Brix (nejširší využití)

skladem

 

Hlídací pes

Dlouhodobě výhodná cena Prodloužená záruka zdarma

Skladem: 4 ks
Dostupnost: Skladem - odeslání do 24 hod v prac. dny (Doba dodání níže je nejpravděpodobnější, ne garantovaná)
Doba dodání Zboží Vám můžeme doručit již 30.12.2024 do 17:00.
Stačí, když zboží objednáte nejpozději do 23.12.2024 10:00
Číslo produktu: RHB0-90ATCbox
Záruka (i pro IČO): 36 měsíců
Fakturace bez DPH: platí jen pro české plátce DPH
EAN kód: 0700112561542
Naše cena vč.RP bez DPH : 795 Kč
Naše cena vč.RP s DPH (21 %):
962 Kč

do košíku:
  ks  
  • Využití: Nejširší využití vůbec. Rychlé zjišťování obsahu cukrů v ovoci, zelenině, ovocných a zeleninových šťávách, sirupech, v medu, v hroznových moštech, pivní mladine a v mnoho dalších sladkých nápojích s cukernatostí až do 90% brix. Brix stupnice je také využívána pro měření mléka, koncentrace olejů atd. Nachází uplatnění při provozních kontrolách surovin, meziproduktů a konečných výrobků v různých odvětvích. Měření řezné emulze či zbytkového cukru v kvasu je možné i tímto modelem, ale kvůli "hustému dílkování" mezi 0 až 10% brix bychom pro tyto účely doporučili refraktometry pro měření nižších hodnot brix např 0-10, 0-18 či 0- 32.
  • ATC (aut. teplotní kompenzace): Ano, výsledky měření nejsou nepříznivě ovlivněny při změnách teploty prostředí mezi 10 až 30 ° C.
  • Kalibrace: Ano, kalibrovatelný, s destilovanou vodou.
  • Stupnice 1: Brix Rozsah 0 až 90% (nebo ° stupňů). Minimální dílek 0,5%.
  • Napájení: Žádné, čistě optický přístroj nevyžadující baterie.
  • Obsah balení: Refraktometr, šroubovák pro kalibraci, pipeta, plastové pouzdro na přenášení, hadřík, návod
  • Další informace: Fotografie stupnic mohou být ilustrační, ale zároveň odpovídající skutečnosti. Extra příslušenství nebo náhradní díly najdete v sekci K DOKOUPENÍ.

Více informací (pokud jsou dostupné) najdete v sekcích PARAMETRY, KE STAŽENÍ, nebo v přiloženém VIDEU. Výrobky jsou nové, nepoužívané, některé u distribuce otevřeny pouze za účelem doložení CZ / SK návodu. U nás - za účelem doložení prodejního dokladu, z důvodu vyplnění / potvrzení záručního listu, z důvodu doložení dárku nebo jiného extra příslušenství (tam kde se to týká). Případné reklamace jsou vyřizovány v rámci zrychlených reklamačních řízení s minimem starostí a žádných nákladů ze strany zákazníka.

Výrobce: YH
Barva: černá
Záruka (i pro IČO): 36 měsíců
Model nebo MPN: RHB0-90ATC
Materiál: hliník, plast, sklo, guma
Rozsah (údaj 1): 0 - 90 %brix
Min. dílek / min. údaj: 0.5 %brix
Napájení / zdroj: Žádné, čistě optický přístroj
Teplotní kompenzace: Ano, mezi 10 - 30 °C
LED osvětlení: Ne, čistě optický přístroj
Balení: v plastové krabici

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Jak zjistit, že už je čas odvézt kvas do pálenice

17.03.2022

Před odvozem kvasu do pálenice zjistěte pomocí refraktometru, zda proces kvašení proběhl korektně a zda...

Měření cukernatosti kvasu refraktometrem se stupnicí °Bx

16.03.2022

Množství čisté sacharózy v kvasu je důležitým indikátorem připravenosti kvasu na vypálení. Zjistěte,...

10 jednoduchých triků, jak otestovat kvalitu medu

16.03.2021

Med je už celá tisíciletí vyhledávanou složkou potravy člověka, přírodním léčivem, kosmetickým...

Jak jednoduše zjistit obsah vody v medu

16.03.2021

Kvalitní přírodní neupravený med obsahuje určité množství vody, které závisí hlavně na tom, z které rostliny...

 

ZjExYz
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: